Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

2017. 01.02. Lendületadó napja : a Kozmikus Nő és Anya, a Törvény Ujja STRUKTÚRA KÓD

2017.01.02

 

 

2017. 01.02. Lendületadó napja : a Kozmikus Nő és Anya, a Törvény Ujja 
>fizikai embertől a > csillag emberen át  >a kozmikus emberig

Picurkát megpiszkáljuk kollektíven ezt a kódunkat...

Mit is jelent ez a valóságban, gyakorlatiasan, praktikusan?
Mit jelent az, hogy a Nő visszaveszi a Szót  a Férfitől?
Miért pont a BAL kéz Mutató Ujjé a Főszerep, mit is jelent ez valósan?
Mikor, miért és hogyan adta át a HATALMÁT
a Nő, a Női tudás, 
a Nő, mint Kozmikus Információ Tiszta Forrása, 
a Nő, mint a Kozmikus Törvény Tiszta Csatornája a férfinak?
Mikor, miért és hogyan adta át a hatalmát az ANYA a Hatalmát a Gyermeke és a Családja feletti irányításban?
Mikor, miért, és hogyan hitte el, hogy a külső nyomás, a külső kényszerítő erők, a külső -mindig aktuális hatalom- erősebb, és annak megadva magát, annak betörve, azt kell szolgálnia, és annak kell a gyermekeit a szolgálatába állítania?
Tudja e, és tud e különbséget tenni egy mai átlagos Nő és Anya, egy spirituális Nő és Anya a külső, aktuális érdekhatalom törvényei, szabályai, elvárásai, és a Kozmikus Törvények, az Élet Törvényei és a Természet Szabályai között?

nah, hát kb ezek a kérdések mozognak, dolgoznak az alábbi kis kódunk mögött, alatt, benne..

Egyelőre had dolgozzanak bennetek is a kérdések, és a Kód!

A Kozmikus Anyai-Atyai Szellemi, Lelki Táplálási szinten nem kapunk kívülről egy-egy megmondón keresztüli kész válaszokat!!!

Mindig elsőként Inspirálunk és kérdezünk!
Ha felmerül a kérdés, az azt jelenti, azért lehetséges, mert ott van a válasz!
Mindig a válasz szüli a kérdés, az a válasz, az az egyetemes tudás, információ, ami éppen megnyilvánulni szeretne.

Tehát a válasz benned is ott van, csak legfeljebb még nem kibontott, nem kinyílt, nem megélt, nem felismert, nem tudatosított formában.

Miért a NŐK és ANYÁK-hoz kerül vissza a SZÓ és a TÖRVÉNY Ujja a jelen kollektív zajló folyamatok ezen, mostani szakaszában hangsúlyosan?

nah, egyelőre tényleg ennyi kérdés elég is lesz az Új Év második napján indítónak, lendület adónak, a hangsúly, a FÓKUSZ a Figyelem bepozicionálására, hogy hova, merre is tartunk együtt Kollektíven.
tehát az irány adott, első körben Nők, Anyák és Gyermekeik, és ezt kijjebb nyitva ennek az évnek a FŐ Motívuma, Kollektív Sorsörvényünk éves Fókusza a csillagnemzettségeken belül maga a  Csillagember mivoltunkon lesz.
Mit jelent ez?
Ahogy magam is emlékeztettelek és inspiráltalak Titeket a Sors 12 ösvénye egybefésülésére, összehúzására, és az Új Sorsörvényre fordulásra, ami kollektíven történik az emberiséggel, ennek a fontos tudatossági szintje a nagylélekszintű, galaktikus, csillagnemzettségek tudatossági szintünk ismerete, és most hangsúlyosan, a Csillagemberi mivoltunkkal való belső munka.
Mit jelent ez?
a 13 csillagnemzettségből éppen ugyan azt jelenti a 12 csillagnemzettség, mint a 12 sorsösvény, és bizony a 13-ik maga a Szent Lélek.
A Csillagember létünk, ahogy itt a Földbolygón emberi testben megéljük magunkat, éppen az az egyik nagy feladata, kihívása, és küldetése, hogy bizony a csillagnemzettségeket magunkban mind egybeolvasztjuk, integráljuk, vagyis magát a 12 sorösvényt egybefésüljük, egybegyúrjuk. Ennek értünk el a végére, és Fordulására, hogy bizony ezekkel a megélésekkel, megtapasztalásokkal KÉSZ VAGYUNK, és msot a csillagember évében az emberi, vagyis egészen a jelen élet fizikai szintünkig integrálva magunkban, összegezve, élővé téve magunkban valósan egybegyúrtan el is kezdjük tudatosan emberként megélni.
Nagyon izgalmas időszaknak nézünk elébe így a 2017-es évben mint csillagnemzettségű lélekrészeink teljes integrálója, mint az ehhez tartozó 12 sorösvényünk integrálója, és Fordulás belőle na HOVA?

Na Hova Fordulunk kedves földi, fizikai ember, kedves csillagtudatossági, galaktikus ember? Mi a következő szinted, magadra ismerési szinted, ahonnan ezt az integrálást, ahonnan ezt az egybehúzást egyáltalán képes vagy végig vinni magadban?

Bizony az EREDET!


Tehát Kezdet és Vég-ben, indulás a fizikai testben tapasztaló csillagemberi szintről és a cél, ahova eljuthatsz általa az a Kozmikus Eredet szintű Ember, a Kozmikus-Ember fizikai testben tapasztalása, vagyis a kozmikus szellem megnyilvánítása a fizikai ember, és a fizikai anyag szintjéig.,.,

Mi adja a legnagyobb kihívást?

A kicsike, emberi testben tapasztaló, nélkülöző, napi szintű megélhetésért napi szinten küzdő emberi meghatározottság, 
a lélek egyre nagyobb mélységeinek felfedezése, megnyílása, annak érzelmi hullámzásai,
és a szellem, az eredet tudatossági magunkra ismerés döbbenete, hogy kik is vagyunk valójában.
Wau!
Érezd át ezt a széles spektrumot és tudati léptéket, és ennek a fent-lent, kint-bent tágasságnak az Egy Testbe, most itt a jelen életedben a csillagemberi testi mivoltodban való megnyilvánításának kihívását, egyensúlyba hozását, és a legmagasabb perspektívában együtt teremtésben a többi csillagemberi testben létező társaddal a hatásodat!

szeretettel

Judit Shana Pásztor​

 

energiavisszavetel.jpg