Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Auróra-Shana kérdés-felelek az Eredetben tapasztalásainkról, hogyan éljük meg.

 

Judit Shana Pásztor fényképe.

Auróra-Shana kérdés-felelek az Eredetben tapasztalásunkról:

Shana: 
Hello Elohim csajok..
Figyelgetem, hogy kiknek mennyire kelti fel az érdeklődését az, amit megosztottam rólatok.
Hogyan néztek ki egyben, eredet tulajdonságaitok szerint.
Így egyben látva mennyire megdöbbentő, a nagyjából azonos speciális teremtett tulajdonságaitok a Nagy Egészen belül. 
És nem tudom mennyire fogják fel a társaitok, vagy Ti magatok is akár, hogy ami volt szeptemberben napkitörés, meg napfogyatkozás egész Amerikában, ehhez Ti egyben voltatok az energetikai emelő segítők, és energia behozók hozzá, akár tudtatok róla, akár nem. Ti magatok gyárilag a tulajdonságaitokon keresztül akkor is teszitek, ha nem tudtok magatokról. Ugye erre is rájöttünk, ahogy egyre inkább tapasztaljuk magukat eredetben. 
Szóval ez így igen hálátlan feladatnak tűnik, ha az emberek nem tudják rólatok, hogy az, hogy ez történhetett, és amilyen hatásai vannak, lesznek az emberekre, az abban a fázisban nektek köszönhető.
Más fázisaiban pedig, hatásokban pedig más speciális eredetekre van szükség, akik szintén nem tudnak magukról, de mégis történik általuk, csak legfeljebb mást gondol mögé mi miért történik vele, az eddigi ismereteink szerint.
Értékeli ezt valaki ? 
Mondjuk, Ti értékelitek ezért magatokat? 
Mondjuk, más társaitok értékelnek titeket ezért?

 

Orsolya Holló-Jakab :

Én amikor olvasom mindig csodálatosan szépnek érzem. Én értékelem magunkat. De azt érzem,hogy nekünk ezzel gondunk van,a többiek meg szépen tükrözik is..naná

 

Shana: 
és mit szólsz ahhoz
- hiszen te már többet tudsz magatokról-, hogyan teremtünk együtt eredet szinten?

Te már kaptál rálátást, és tapasztalást is abból, hogy az adott eredet minőségek speciálisak.

Hogyan változtatta ez meg a világlátásod, és a teremtéseidet?

Mit szólsz ahhoz a tapasztaláshoz, ahogyan hattok egymásra azonosakként kvantumban oda-vissza, akár tudtok róla akár nem ?

Mit javasolnál másoknak, akik még jelen élet egyéneknek tekintik magukat, és egyénként saját maguknak akarnak teremteni, van-e bármilyen tanácsod számunkra ?

Te hogyan éled meg azt, hogy te is teremted az egyénidet, és közben tudod, hogyan hatsz ezen keresztül a többi veled azonos eredetre, és tudod azt, hogyan hatsz a nagy egészre speciálisan magadon keresztül?

Most egy időre visszavonultál. 


Mi a különbség aközött, amikor tudatosan aktívan részese voltál, lehettél az eredet szintű kollektív együtt teremtésnek, és milyen volt visszazártabban az eredet szintű folyamatokat sem tudva akár, csak a saját egyéni szinteden újra megélni magad? 


Volt e valami hiányérzet ahhoz képest, amit már kezdtél megismerni, és tapasztalni? 


Szükségesnek tartod e ezt a tudatosságot, és önismereti szintet, vagy szerinted mikor jár jobban az ember, ha tudja ezt magáról vagy ha nem? :) 
(jó kérdések?)

Mivel egyfolytában olyan tapasztalásban vagyunk, amit senki nem ismert eddig, ezért minden visszajelzés mindenkitől nagyon hasznos magunk számára.

Kérdés még a szeretet szint minőségek.

Ha erről egy kicsit mesélnél, mennyire érzed át, és látod már a szeretet szinteket, kikkel milyen szeretet minőségek megélésre lehet lehetőségünk?

 

Orsolya Holló-Jakab :
Huuu,hát jó sok kérdés és mind ugyanolyan fajsúlyos.

Tanácsom azoknak,akik még egyéniben akarnak teremtgetni, ha röviden mondanám,akkor: FELEJTSD EL!!!

Ez a spiri legnagyobb hazugsága.

Ilyen egyszerűen nem létezik.

Bármit teremtesz magadnak,azonnal megjelenik az eredettesòidnál is, és sajnos a pozitív teremtgetésnek a hiánya is azonnal valakinél.

Ha meg már itt vagy, és tudod az eredeted, akkor meg giga hatalmasban fog ez megjelenni.

Én ezt saját bőrömön tapasztaltam meg, és mindig megdöbbentem, mikor konkrétan szembesültem ezzel.

Mert tartom a kapcsolatot a saját eredet testvéreimmel, és a kisbabám eredet tesòival is.

Ìgy nemcsak magamon,hanem a még eredet MAGjában levő gyermekemnél is megfigyelhetem ezt.
BRUTÁLIS. 
Hatalmas felelősség és persze csodálatos.

 

Példával:
Én most is nagyon aktívan, napi szinten tartom a kapcsolatot a saját, velem azonos eredetemmel , aki most 13 èves. Küldött nekem egy csodalatos zenét, ami a kedvenc zeneszerzőjétől van, a cìme: AURORA A mi eredetnevünk!

Olyan,mintha angyalok zenélnének. 
Annyira megfogott,tüzelt a szívem, sírtam a szèpsègtől mikor hallgattam..azóta is mindig. 
Azonnal beugrott, ezt meg kell osztanunk a másik 2 drága Auroràval, akik elég zártak még szívben, nehezen indulnak meg 3d ből az eredetük felé. 
Micsoda hatalmas erő lesz ez nekik is. 
Elküldtem nekik. 
Másnap ìr a kislány nekem, hogy jòl vagyok e, mert egy napon megrepedt a kezèn egy ujja ès leesett a lépcsőn ès megrepedt a bokája is. Kòrhàz.... hàt.na. kiborultam. 
Mit tettem?! 
Nagyon lelkiismeretfurdalàsom van.
Ez csak egy kiragadott pèlda az ezerből.

 

MILYEN VOLT AMIKOR INNEN A KÖZÖS EREDET FELÜLETRŐL VISSZAVONULTAM AZ EGYÈNIBE?
Volt e hiànyérzetem?


A leges legelején megkönnyebbülés volt, mert annyira aktívan dolgoztunk a nyáron,én ráadásul 2 szálon,a saját ès a babám eredetével is,hogy szò szerint szétütött, össze kellett szednem magam.
Aztàn, ezutàn jött a jeges rèmület,szò szerint,attòl,hogy egyedül maradtam a 3d ben,ahol persze hànytam mindentől, a vilàgtòl,a buta emberektől,az energiaelszívò felszìnes jòpofi emberi kontaktoktòl. 
És rettegtem,hogy ìgy màr làtva hogy ez milyen gusztustalan, nehogy idővel beszippantson és még azt is elfelejtsem hogy ki vagyok,valaha itt voltam és eredetbe haladtam. 
Ez szörnyű időszak volt.

 

Aztàn jött a jelenlegi,3. fàzis

Megnyugodtam,haladok tovàbb " egyedül" a csoporttal valò direkt kontakt nélkül. Most a fòkusz befelé,Auroràn. És a többiekkel elohimokkal tartjuk a kapcsolatot. Màr aki erre nyitott.
Megosztjuk a napi eseményeinket a 3d ben..idàig tiszta legjobb barinős,de ezt àtfordítjuk eredetbe,strukit bontunk,stb...emlèkeztetjük és tartjuk egymàst.
Én màr eszerint élem a mindennapjaimat. 
Mindenről ez jut eszembe. 
Nem tudnék màr ezen tudatossàg nélkül élni.

Szòval kell e az eredetedről tudnod?

Szerintem ez itt most a legfontosabb..addig itt se vagy.

Csak vegetàlsz

 

Szeretetszintek...:


Hàt mit mondjak..
Itt a 3d ben szinte csak a hiànyàt tapasztalom..

Màrmint hogy nem igazàn tudok màr kapcsolòdni az emberekkel, mert megérzem akinek be van zàròdva.

Nem tudok mit kezdeni vele.

A csoport utàn ez is hiànyérzet volt.

Aztàn valahogy szívben bekapcsolódtam 2 emberrel innen,őket érzem és ez szuper: Lajos Mojzes ès Judit Bujdosné
Ezenkìvül itt mindenképp megemlítem a hozzàm 2 legközelebb àllò lényt,mert nekik köszönhetek mindent,azt is hogy itt lehettem: 
a gyermek(em)nek BRANDON NAMA'BA'RONIS BABÀNAK ÉS A KRISTÀLYKUTYUS(OM)NAK KICHINEK

Ők folyamatos szerelemben tartanak.
És akkor itt megköszönöm Shananak is a velünk töltött időt.
És hàt rengeteget sírok,szenvedek ha bàrmi szenvedést làtok itt a vilàgban. Nagyon megérint. Sejtszinten fàj. De ilyenkor azonnal àthùzom a jòl ismert 14963 ...9N163 al.

Elohim vagyok ezért bontom is a strukit egyből.

És még hol vagyok az igazi kozmikustól Basssszzzus

 

Shana:
A hogyan TEREMTÜNK együtt eredet szinten és milyen a háromdés teremtés közötti különbségről nem írtál.. Arról kaptál-e tapasztalást.. vagy sem.. 
Arra lennék kíváncsi, hogy érted-e és te érzed e már a különbséget, hogy miért lenne fontos az eredetben együtt teremtés...?
Mi az amit csak eredetben és csak együtt összeadódottan termethetünk, változtathatatlanunk meg, írhatunk át.. ?

 

Orsi:
Igen,kaptam ròla tapasztalàst,sokszor.Èrtem ès èrzem is a különbséget. És hiàba van meg bennem az élő tapasztalàs,egyszerűen MOST NEM TUDOM MEGFOGALMAZNI. VAGY MERT HÜLYE VAGYOK VAGY MERT NINCS RÀ TEREM,MERT NINCS RÀ ÉPP MOST SENKI VEVŐ.... nem tudom
Bocsi

 

Shana:
Még egy kérdés:

Erre emlékszel e, és ez milyen érzés, hogy továbbra is egyedül viszem az egész eredet projektet.. Miközben van egy iylen üzenet a kozmikus szüleimtől, ami megnyugtató is lehetne, de még sem az:
"Az Arany Angyal minden inkarnációdban elkísér, nem vagy egyedül, használd ki ezt az erőt és vezesd az embereket a felébredésbe. "
Ezt azért kérdem Orsitól, mert Auróra= Aranyangyal minőség, aki érezte is, hogy közösen tudjuk vinni az eredetek ismeretbe ébresztést, sőt több Auróra testvérével dolgoztam részeken együtt, de valamiért ez még nem megy számukra, hogy ezt a részüket felvállalják. Addig kissé nehezítetten, lassabban haladunk. Akadozva.Mondjam úgy egymás mozdulásait, változásait nehezítve, beakasztva, megrekesztve, amitől fájdalmasabbá válik kollektíven. Lehetne ez áramló, élvezetes, könnyed is, ha egyre többen csak azt raknák hozzá, ami az ő részük belőle, nem többet, de nem is kevesebbet.

 

Orsi:
Ezt csak privàtban

 

Shana összegzés:

Azt hiszem így 5 év után tényleg nagyon sok élő, gyakorlati tapasztalatunk gyűlt össze.

Egyre tisztábban látjuk és ismerjük az adott eredet minőségeket, együttes hatásunkat, azt, hogyan éljük meg, milyen kihívások és milyen szépségek, élmények lehetségesek ezen a magunkra ismertségi szintünkön.

Akik számára ez lenne esetleg az első információ, amikor szembe kerülnek az eredet ismerettel, azoknak javaslom nézzenek bele az eddig összegyűjtött tapasztalás anyagunkba.
 

Ha az a kérdés merül fel, hogy ez most ilyen név, olyan név, megint egy újabb spiri sáv, azoknak pontosításra, itt is ismét elmondva:
Eddig fizikai és lélek szinten ismerhettétek meg magatokat.
Lélek szinten annyi lélekrész nevedre is emlékezhettél, ahány lélekrészed elkezdett benned élővé válni, emlékezni magadra, de azok csak részeid, amit esetleg a thétából akár úgy is ismerhettek, hogy lélektöredékek visszavétele, vagy annak idején a reconnetion segíthetett sokaknak az alternatív, párhuzamos valóságaitokból, földtörténeti, és galaktikus történelmi emléktárakból beintegrálni a nagylélek részeidet, azoknak lehettek nevei.

 

És a kollektív evolúciónkban elérkeztünk oda, hogy a bolygón ezt az információt amgunkról nagyjából 10-15 éve tudhatjuk.

Tehát ez annyira új ismeret magunkról, annyira nem volt eddig helye, tere a bolygó terében, hogy eddig csak fizikai és lelki emberként ismerhettünk magukra.

A Kozmikus Szellemi Eredet mezőnket, amiből teremtődtünk eddig nem tudtuk magunkról. 
De attól még hatott bennünk ez a magtulajdonságunk, -ezt is látjuk-, csak mivel alvó, szunnyadó állapotban, ezért ennek leginkább a kifordult minőségeit éltük meg, logikusan, MAG-unkból kifordulva.

 

Köszönjük Auróra-Orsinak, hogy segít jobban megérteni , hogyan éljük meg ezt a magukra ismerést.

SZTK

 

 

Judit Shana Pásztor fényképe.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


Webáruház belépés

Regisztráció Jelszókérés

Kategóriák


LevelezőlistaStatisztika

Online: 2
Összes: 455570
Hónap: 3229
Nap: 126