Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Laura'Adjana az eredet minőségeivel hogyan és mit teremthet Eredet-Tudatosan Grafikusként

 

osszeadodas.jpg

katt a nagyításhoz

 

Ági elkészítette nekünk a személyiség emberből hogyan , milyen lépésekben haladunk az eredet szintű teljességbe.

Az ábra készítéséhez részleteztem számára gyakorlatiasan az eredet nevét, hogy tudatosan tudja, hogyan teremt és milyen hatása van annak, ha eredet szintű tudatosságban dolgozik az ábráinkkal.

 

Ezt a beszélgetést osztom meg:

 

"Feltettem mindent egy lapra :)"

 
hihihi...
Ügyes vagy nagyon!!! :)
 
Milyen érzés volt ezt így egyben látni?
És te tutin éted is ugye? Mert semmit nem kérdetél, és mégis tökéletesen rajzoltad meg.. látszik, hogy érted.
 
Raknék még, hogy akkor az összes rend-rakó folyamatábra elkészüljön végre, ezzel nagyot ugrunk, főleg ha látod az eredeted, milyen képességeid vannak..
 
Szóval azzal a tudatossággal csináld minden ábrát, hangolódj előtte bele az adott minőségeid energiáiba..
 
Gondolom Anita átküldte!
 
Beleírok, hogy tudatos legyen a hogyan is dolgozz az ábrákkal mint Laura'Adjana:
 
 
 

Laura Adjana

 

L – Megteremtettséged alapja: Az isteniség csatornája. Különösen kimunkált csatornákkal rendelkezel a szellemvilág üzenetei, gyógyító, és más energiái számára.

Vegyél egy mély levegőt, hajtsd le a fejed, jó mélyre, ahogy a kristálygenerátor aktiválásos hanganyagban viszlek titeket lefelé, mond ki a neved jó mélyen többször, míg érzed az energiát belülről. 

Mint istenség csatornája, vezetve leszel abban, hogyan készítsd el az ábrát.. nem te találod ki, a skiccjeim alapok, de a tökéletes kép benned fog megjelenni ahogy összeolvad benned Shana skicc információ és a te tanult grafikus képességeid, és az isteniség csatornád, és ez a három egyben mutatja meg a FORMÁT ahogy ki fog nézni.. :)

 

A - Legfontosabb tulajdonságod: A megváltás energia hordozója

Ezt az energiádat úgy hasznosítod az ábrák készítése során, hogy mivel evolúciós folyamatokat rajzolunk le, így az egyes evolúciós szakaszok egymásutáni megrajzolásában, az által hogy Shana végig ment rajta, te megrajzolod a honnan hovát, így az alacsonyabb sávokból a kettőnk összeadódott energiáival ezek GYÓGYÍTÓ, Megváltást SEGÍTŐ képek lesznek! Ezek a képek nem sima 3.d-s grafikai képek, hanem nagyon ERŐS információkat, és gyógyító segítő energiákat tartalmazó képekké válnak ezzel a tudatossággal. Tehát a folyamatokból a te megváltó energiáddal könnyebben váltódnak meg akik ezt látják, az én megoldási kulcsaim által hozzáférnek, nyílik bennük a saját megoldási kulcsaik hozzá. 

 

U – Energia elosztó képesség. Te egy erőteljes földgyógyító vagy. Ott, ahol sok energia van, oldani tudod, és ahol kevés, oda ahol kevés van, energiát tudsz lehorgonyozni. Fényoszlopok képzésére is nagyon jók a képességeid.

 

Az evolúciós folyamat ábrákra vetítve ez a képesség hogyan hasznosul? 

Az eddig alacsonyabb szinteken lekötött, tartott rögzített, hasznát, működtetett energiák ahogy rajzolod az ábrákat, felszabadulnak, és átfordulnak, átcsoportosítódnak oda, ahova el szeretnénk jutni az evolúciós folyamat által -amit megrajzolunk-. Tehát ami eddig energia a 3.d-s tudati meghatározottság fenntartására volt lekötve, azt ez által könnyebb áttolni, áthúzni, átcsoportosítani oda, ahova el szeretnétek jutni általa. itt szintén összeadódik azzal az energiával és megoldási kulcsokkal, ahogy Shana végig ment rajta, nálam ez által ÉLŐ megoldási mód van ott, én hogyan csináltam. A te Energia elosztó képességed hozzáadásával, rögzítésével az adott ábrához kiépül egy stabil ÚT, energiafolyam, rögzül maga az út, amin végig lehet menni, amiről maga az ábra, a folyamat ábra szól. Amolyan meder, terelő meder rögzül, képződik, ami egyben visz is. Aki a képeken keresztül ezzel az energiával találkozik, azt egyszerűen behúzza, és magától végig viszi az úton, pontosan stabilan megtartva, vigyázva, terelve.. Úgy, hogy nem kívülről kapaszkodik valakibe, nem kívülről csimpaszkodik valakibe -mondjuk egy mester guruba-, hanem egész egyszerűen benne jelenik meg ez a stabil terelő meder, ami végig kíséri az egyedi módján lépésről lépésre. Ez valami gyönyörűen hangzik. Most Ég mindenem, dobog a szívem, izzad a tenyerem, zsibbad mindenem miközben ezt írom le, tehát ez olyan erős, közös, összeadódott TUDATOS TANÍTÓ energiánk, és információnk, ami még engem is erősen igénybe vesz. Ez egy nagyon élő, közös csomagunk, ami most nyílik és rögzítem, hogy tudatosan tudjuk is mit teszünk, és az hogyan hat!

 

R – Energia megkötő Hordozod a képességet, hogy minden síkon energiákat köss meg.  Energiát köss a bolygó szeretethálójára, energiákat a földre köss, például egy imával. 

 

A kettőnk földelő, földgyógyító, és energia megkötő, rögzítő energiáival most magát ezt az információt is rögzítjük, és ez által TEREMTJÜK, építjük ki a tudatos utat, medret. Az evolóciós folyamat ábrákból gyönyörűen látszik, hogy honnan hova vezetjük, kísérjük át így azokat, akik kapcsolatba kerülnek ezekkel az ábráinkkal és a mögötte levúő információkkal és hatalmas összeadódott energiáinkkal. A te esetedben ezzel a képességeddel különösen fontos, hogy hova kötöd, hova rögzíted a te saját energiáidat is, és ezzel mit teremtesz, mit tartasz fent te magad nagy erőkkel. Tehát tudatosan tudd, hogy amikor bármelyik ábránkat készíted, akkor oda kösd az energiáidat tudatos szándékkal elsődlegesen, a saját evolúciódban való haladás szándékával, így belekerül a képbe az a tanítás -Shana által már megcsinált átkötő energiákkal együtt-, hogy hova szeretnénk mind eljutni, együtt.

 

A - A megváltás energia hordozója

A - A megváltás energia hordozója

 

Az ábrákban minden egyes váltás, fordulási szakasz ábrázolásánál fontos ezt az energiát rögzíteni, tudd, hogy amikor bármit rajzolsz, ahol folyamatokban váltási szakaszok kerülnek megrajzolásra, oda ezek az energiáid kerülnek rögzítésre, ami segíti az átfordulást, átemelődést, felemelkedést, szintén összeadódva Shana által már kiérlelt megoldási kulcsaival együtt, ahogy magam végig mentem rajta. Ennek nem az lesz a lényege, hogy mindenkinek Shana módjára fog végig menni rajta, hanem az én megoldási kulcsaim által, és a te megváltás energiád által, és az ábrában ez általánosan összeadódottan manifesztálva azt fogja eredményezni, hogy mindenkinek a saját egyedi megoldása és átfordulása, megváltódása, változásai fognak kinyílni bennük, szinte észrevétlenül hatva rájuk, mivel annyira egyedien bennük fog megtörténni, hogy nem tudja magától elválasztani, úgy fogja érezni, ez az övé, és így sokkal kisebb, kevesebb belső harc és ellenállás fog benne képződni, vagyis könnyebb lesz a haladása önmagában a saját folyamataiban. 

 

D – Erő. Energiák és a fénytest megerősítése.

Mit is mondjak ehhez a csodás minőséghez. Mondhatni ajándék a többihez, mint plusz adalék első körben, immár szinte ünnepelhetjük is a teremtés zsenialitását, ahogy a leghatékonyabban lettünk összerendezve a képességeinkkel ehhez a kollektív eredet feladatunkhoz. Itt szintén összeadódik a közös képeinkben a kettőnk ereje, az ahogy Shana erővel ,a  saját erőpotenciáljaival végig ment a folyamatokon, a te eredet képességed, ami gyárilag nyit csatornát a képeken keresztül az ÁLTALÁNOS Forrás ERŐ-höz  rajtad keresztül, tehát még annak is nyílik ERŐ FORRÁS lehetőség a képeken keresztül, akik amúgy már minden saját forrásukat felemésztették, annyira beragadtak, megfeküdtek, feladták, hogy már mozdulatlanná váltak, és maguktól képtelenek belső erőt képezni magukban. Számukra és valójában mindenki számára nyílik az ÁLTALÁNOS kozmikus ERŐ-ENERGIA-TÉR, a forrásközpont, ahonnan ömlik az energia. A fénytest megerősítése arra lesz segítség, hogy eddig azért nem jutottak energiához magukból, mivel le voltak zárva a tudati meghatározottságaik folytán, hiedelmek, fogalmi rendszerek, és tudattalan elválasztódás folytán. Ezzel a D hanggal !!! Az ERŐ-POTENCIÁL kapu nyílik ki, nyitjuk ki a közös képeinken keresztül, ami által hozzáférnek plusz erőhöz szintén magukon keresztül, belülről, így nem lesz ellentartás, ellenállás, ami felemésztené az erejüket, aminek fenntartásába elfolyna az erejük, energiájuk.

Most értettem meg miért nem mondhattam tovább a kristálymag-forrásgenerátor újraindítás hanganyagot, az 14963 szülőcsatorna meder kódokból ezért mondhattam fel a 9-esig, és az a 6-os erő, potenciált már nem engedte az energia. meg kellett várnunk, hogy megérkezzen az eredetnevek könyve, hogy megnézhessük TUDATOSAN a Te eredet minőség energiáidat, miért éppen te vagy a SzívTudat Központ központi magjának munkatársa, és grafikusa. Így nyert végre ez is értelmet, ezek után nyilván már tiszta megértéssel fogom felmondani a hanganyag folyatását, immár ezzel a többlet energiával és információval együtt. Hurrá! Ennyire látszik és ennyire mutatja ez a munkarészünk kinyílási folyamata is, hogy EGYMÁS NÉLKÜL mennyire megrekesztve vagyunk, és hogy együtt-egymás nélkül nem megy!

A D Hang Shana rendszerében más információs síkon, de szintén itt van, tehát ez is összeadódó közös energiánk. nekem a Megteremtésem, az eredetmagom ALAPHANGJA a D hang teljes oktávja. Ami ezek szerint maga az ERŐ is egyben, ami ez által szintén minden közös ábránkban exponenciálisan nagyobb mértékben lesz így jelen, és érhetik el a saját erőpotenciálijukat általa mind akik látják és dolgoznak a képeinkkel, vagy használják a képeinket. 

 

 

J – Igazságosság. Az igazságosság egy olyan képesség, amelyet gyakran félreértenek. Túl sok kollektív és személyes ítélet kötődik ehhez a szóhoz. A szellemvilág számára az igazságosság azt jelenti, hogy valaki a személyes feladatát teszi a földön, és tiszta szándékkal van jelen a fény számára.

A kettőnk összeadódott belső igazsága, Shana által tartott belső eredetmagközpont , a központi forrás igazsága, a Te eredet J hangoddal, Igazságosság energiáddal együtt, olyan szinten pozicionálja be az általunk manifesztált, megrajzolt képekben levő igazságpontot, hogy egész egyszerűen mindenkinek UGYAN AZT AZT a legbelső Igazság pontját fogja közvetlen Út-ként eléri, ellenállás mentesen, oda mutat be, mint egy pontos nyílvessző, amit nem tud eltéríteni semmiféle alacsonyabb rendszerű, külsőbb réteg, felszedett információk. Ehhez többlet adalék az, hogy Jézus-Lady Nada kozmikus eredet gyermek vagy, így a krisztusi-Kristály-Mag Igazsága mint harmadik ERŐ pozicionálja tökéletesen a helyére a képeinkben megjelenő információkat, és ez által azt az egyént aki kapcsolatba kerül a képeinkkel. Ahogy Jézus is mondta, hogy "Ahol ugyanis ketten vagy hárman összegyűlnek a nevemben, ott vagyok közöttük." 

 

A - A megváltás energia hordozója

 

N – Alkotóerő. Rendelkezel a képességgel, hogy manifesztálj. A tapasztalataim azt mutatják, hogy éppen azok az emberek, akik ezzel a képességgel rendelkeznek, ezt a képességüket egyáltalán nem, vagy csak alig használják. Érzik az isteni erejüket, ugyanakkor félnek is tőle. Csak bátorítani tudlak, hogy vesd be ezt a képességedet.

A - A megváltás energia hordozója

 

Ezt az információt azért pontosítsuk, immár a fentiekkel együtt összeadódott tudatosságunkkal, és erővel, és tisztasággal, és igazságossággal megerősítve:

Minden pillanatban manifesztálunk, vagyis termetünk! 

Mindenki, és minden pillanatban míg a létezésben jelen van, megtestesül!

A tudat és lélekevolúciós folyamatok ábrázolásával pont azt tanítjuk meg, mutatjuk meg, hogy melyik tudati és lélekevolúciós szinten, meghatározottságban mit és milyen törvények szerint teremtünk!

Mindig az fog körénk manifesztálódni, ezt láthatjátok most magatok körül, amit jelen pillanatban manifesztáltok magatokon keresztül minden pillanatban.

Az alkotóerő is jelen van, attól függően fog manifesztálódni, és az, fog manifesztálódni számunkra minden pillanatban, ahova rakjuk a figyelmünket, és amit CSELEKSZÜNK hangsúlyosan, mint alkotás. Tehát a Cselekvés maga az ALKOTÁS. Nézd meg mit cselekszel a nap 24 órájában hangsúlyosan, melyik tudatossági szinten, meghatározottsági szinten cselekszel, mire menyi időt fordítasz, és aztán nézd meg, mit alkotsz ezen keresztül magad számára.

Az evolúciós folyamat ábráink, a teremtő-tudati törtvény leírás rajzaink által megértheted, hogy melyik cselekvő, alkotó tudatossági szinten mit teremtesz, mit alkotsz, mit manifesztálsz. A közös ábráink elkészítése, alkotása során belekerülsz abba a tudati meghatározottságba, ami a legmagasabb eredet szintű alkotó, és manifesztáló meghatározottságod, hiszen Shana eredet információit készíted el, tehát nem tudsz arra az időre alacsonyabb tudati és manifesztáló szinten lenni, legalább is addig amíg hangsúlyosan az ábrákat készíted bizonyára te magad is az eredet szintű alkotói energiáidban vagy, és ez által azt manifesztálod addig. Hogy utána hova fordulsz vissza, hogy egyáltalán mennyi időt töltesz az eredet szintű alkotásban, és mennyit az alacsonyabb szintű alkotásokban, vagyis cselekvésekben mondjuk túlélőben, aszerint fog számodra valóságként az megjelenni. Minél többet vagy az eredet szintű alkotásban, amihez jó segítség számodra, hogy az ábrákkal dolgozol, ott exponenciálisan nő annak a tudatossági szintnek a teremtése, és egyre nagyobb mértékben fog az köréd manifesztálódni, az ahhoz szükséges tér (9)  mint lehetőségek, amiben meg tudnak jelenni az eszközök amik ezt az eredet alkotási cselekvésedet egyre inkább támogatják, erősítik, szélesítik, növesztik. 

te egy nagy ajándékot kaptál, vagyis adtál saját magadnak, hiszen nem nehéz abban sok időt eltölteni, amit amúgy is szeretsz csinálni, mint grafikai munkák, hiszen eleve ezért is tanultad ezt. Már csak arra kell figyelned, hogy milyen jellegű grafikai munkákat teremtesz, milyen megrendelésre, kiknek a megbízásából, milyen szándékkal, és mire mennyi időt, élő energiát és figyelmet fordítasz, mert abból fogsz egyre többet kapni, és azt fogod magad által megerősíteni, és teremteni.

 

És most nézd meg, micsoda csoda eredetszintű leírást kaptál arról, hogy milyen hatása van annak, ha eredetszinten dolgozol a SzívTudat ábrákkal.

Ilyen munkaleírást olvastál e már?

Ez a kozmikus HR :) 

Isten hozott az eredet szintű alkotás megértésben.

 

 

SZER-ETETTEL

 

Shana

 

Hodos Ágnes:

 
hűha, és aztaaa :) Ma megkaptuk az áldást az Égiektől is, de beálltam a buszmegállóba. ;)

"Milyen érzés volt ezt így egyben látni?"
Felemelő :) Szerintem értettem, és már a rajzodon is érezni lehetett a kozmikus szintet, és végig, amíg készült az ábra, benne voltam az áramlásban. :) Ezért is jobb egyben megcsinálni (nagyjából), ha már előre látom, hogy milyen lesz.
És azért is rajzoltam egy oldalra, mert egy folyamat az egész, és láthatják a következő szintet. A nyilak is csak az irányt mutatják, nem hangsúlyosak, de határozottan felfelé vezetnek, mert visszafelé nincsen út, és az ember csak azt viszi tovább, ami a közös eredetnek is része.
Szóval éreztem is közben, hogy az ábrának vezetnie kell, mintha nem tudnánk róla levenni a szemünket, de mindenki a maga módján fog ezen végigmenni. Röviden ennyi :)
 
Tudtam, hogy még lesz dolgom a forrásgenerátorral... :) Nagyon jó ez a leírás, azt hiszem, kiteszem a falra :) Ha a napi dolgokat megcsinálom, akkor csak az Alkotással foglalkozom, nincs más munkám. Az enyém/a Miénk most fontosabb, így kell haladnom :)
 
Nagyon köszönöm, sokat jelent a támogatásod :)
Szeretettel,
Ágnes

 

és hanganyag, ahol élően felmondom és beindítom az eredet minőség energiáit, részletezve:

 

https://drive.google.com/file/d/0B_99sbghOc3tZ2J4ZHlOWGo1Mmc/view?usp=sharing

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


Webáruház belépés

Regisztráció Jelszókérés

Kategóriák


LevelezőlistaStatisztika

Online: 3
Összes: 455570
Hónap: 3230
Nap: 128