Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szerelmem Gong-OM:)

 

Ezzel a szépséggel történik a hangfürdő a programokon...:)))
Szerelem, szerelem, szerelem...!!!

 

dsc_3605.jpgAmikor Nepálban jártam, akkor tudatosodott bennem, hogy honnan is ez a mély vonzódás és belső tudás a hangtálak és a Gong világáról...

sok-sok életem emléktára bomlott ott ki, és azóta is, sőt itthon is találkoztam olyan volt párommal, társammal, akivel igen sok létidőt töltöttünk együtt

A Programokon ezt a mélyről jövő ősi, belső tudásomat ötvöztem az új tudatosság energiáival, így egy teljesen egyedi, személyiség-struktúrabontó szimbólumrendszer hívódott elő.

A programok második Gongmeditációiban pedig már az Új minőségekre, csillagtudatosságú képességekre, készségekre, nagy lélekrészekkel való kapcsolatfelvételhez nyitok kapukat, tereket, kapcsolódásokat vezetett tudatossággal, csillagkristály szimbólumokon keresztül és az azokhoz kapcsolódó Éteri segítők kísérésével.

(nahát, és már le is tudom írni végre, hogy mit is csinálok, hurrá

Pásztor Judit

 

azt hiszem ez egy jó példa arra, hogyan is hívódik elő magunkból a saját egyedi képességünk...

Sokáig van az a fázis, amikor csak mély intuícióval végezzük, majd aztán amikor készek vagyunk rá végre, már megjöhet a tudatosság is hozzá.

Ez pont fordított működés, mint ahogy eddig tettünk szert képességekre.

Amikor elmentünk tanfolyamokra, iskolákba, és kívülről megtanultuk és utána sokat gyakoroltuk, hogy valamennyire magunkévá tegyük, ami nem a mienk.

Nekem sosem ment igazán, pont ezért, hogy ebben az életemben képes legyek a valódit előhívni magamból, mások másolt tudása helyett.

nah, ezt is le tudtam végre írni! 

haladunk, haladunk

 

(ezt még Juditként írtam, ahogy haladtam magamban)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


Webáruház belépés

Regisztráció Jelszókérés

Kategóriák


Facebook

LevelezőlistaStatisztika

Online: 6
Összes: 445216
Hónap: 2696
Nap: 177