Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


1. Vedd Vissza a HATALMADAT az ÉLETED VEZETÉSE FELETT Szervetlen létből a Szervesbe

Képtalálat a következőre: „kezemben a világ”

 

Sziasztok!


1. KÖR:

Vedd Vissza a HATALMADAT az ÉLETED VEZETÉSE FELETT
Hatalom kihelyezési szintek és Visszavétel rétegei, folyamat létre jötte, majd visszafelé haladás szintjei:

Hozom a mait, amit a Kisoroszi település szerveződése, és az időközi választások kapcsán, azon keresztül nézünk meg, mint előhívó közeg. Nagyon izgalmas és termékeny.

Teszteljük a helyi közösséget, és térképezzük fel, hogy milyen a tudatossági és életvezetési összetétele a helyi lakosságnak.
Próbaként megosztottunk egy olyan alternatív megoldásokat bemutató videót a helyi lakossággal,  ahol az önfenntartás új, informatikával egybekötött mezőgazdasági termesztés technológiáiban látják a jövőt, és figyeltük a reakciókat.  

Az itteni falu lakosságának egy kisebb hányada a természethez közelítve, a természeti erőforrásokat hagyományosan/tradicionálisan tiszteletben tartva képzeli el a jövőt és az együttélést. Nagyobb része az  elmúlt 50-80 év ismerete, emlékei alapján vágyik visszarendezésre. És egy kisebb hányada pedig a jelen legfejlettebb technikák technológiákat részesítené előnyben, ami a kényelmét szolgálná.

Tehát egy olyan , egy területen élők között kéne közös nevezőre jutni, akik ideái, életfelfogásuk, tudatosságuk valami nagyon széles spektrumban szórtságot mutat, de mégis egyetlen egy kis területen belül megkéne találni a mindenki számára legjobb megoldást. 

Ismerős a képlet?

Ugyan ez van országos szinten, pici területen belül nagyon széttöredezve, nagyon széles spektrumban , sokan sokfélét máshogy szeretnének tagozódásban vagyunk.

Valójában ezen a településen az egész ország rétegződése, tagozódása megjelenik piciben, mikro méretben, vagyis modellezhető méretben :) 

Első reakciók a videóra:

Á.H: Hidropónia, aeropónia magasan fejlett technológával, állandó energiafölhasználással? Ez ugyannanak a lónak a másik oldala. Nem kellene inkább a termőföldet védeni és éltetően használni? Nem pusztítani tovább műtrágyával, növényvédő szerekkel, csatornázásssal, öntözéssel? Az embert a természet részének tekinteni és nem a technológia részének?
Számomra ez inkább ijesztő, hogy ennyire agymosottak ezek a fiatalok...

P-N. É: Szerintem bízzunk a fiatalokban, bízzunk a gyermekeinkben. El tudják ők dönteni majd, hogy vissza akarnak mászni a fára, vagy fejlődni szeretnének.

Á. H: Tehát pl. a medikalizált szülést preferálni a természetessel szemben?... ;-)

Judit Shana Pásztor javaslat: - egy ÁLTALÁNOS nézőponti világlátásból felülemelkedés javaslat, -már akinek kedve van hozzá-. A vagy-vagy, beszűkült nézőpontú, ellentétpárok egymással szembeállítása, ütköztetése (harc generálás ez által), HELYET, első tudati és lélektágulási lépésként az IS, IS, IS.., mint tágulás, és ez után majd egyre inkább közelítés az azt követő tudati és lélekszintre, ahol már mindenre és mindenkire egységben rálátás van.

Vagyis kinyílás, elfogadás, megértés, integrálás, majd egyben, egységben látása, összerendeződése, folyamat látás, itt és most a jelenben, de mégis egyben látva az egészet , honnan hova tart, mi mire hogyan hat, mi minek a következménye, és mi van utána. Középről szemlélés. Ha ez így esetleg érthető.. csak egy javaslat.. felszabadító :) sok energiát megspórol :)

I.A: Számomra még középről szemlélve is kissé ijesztőnek tűnik ez a fajta jövőkép... természet sehol, természetesség sincs, minden agymenés, és minden műanyag.... ha ez a mai fiatalok (remélem, nem a többségé!) jövőképe, óhaja, hát.....:(

Judit Shana Pásztor . - emlékeztetőül, hogy tudjuk kik beszélgetünk együtt-,

a MI közös nézőpontunk H-val IS mindenképpen, és ezek szerint I-vel IS láthatóan,

hogy a

természettel való tiszteletteljes összhangunk elsődleges szerepet játszik az életvitelünk, saját egyéni élet-VEZETÉSÜNK meghatározásában. 
Ezért nekünk, és mindenki aki számára ez egy alapvető, elsődleges belső tudati meghatározottságunk az életünk működtetésében, ÉLET-VEZETÉSÜNKBEN, eleve nincs értelme egymással semmin vitatkozni, mert

tudjuk egymásról, tehát eleve tudjuk, hogy bármilyen kérdés, választás, döntés tekintetében milyen elsődleges hozzáállás nézőpontból beszélünk.

Maga ez a tudati nézőpont már eleve FELETTE ÁLL mondjuk -csak példaként említem, hogy érthető legyen- a gazdasági érdekeket szem előtt tartó döntéshozatal, vezetés felett.

Miért?

Elsődlegesen azért, mert a Terület amin élünk, amin belül LÉTEZHETÜNK, az maga a TERMÉSZET.

Tehát az elsődleges , hogy maga a Természet, a Földterület adja az ÉLETTERÜNKET, a LÉTEZÉSÜNK alapjait.

Ha józan paraszti eszünk van, akkor bizony az első és legfontosabb, annak a területnek a jó gazdájának lennünk, amin élünk.

Ugyan úgy, ahogy a testünkben IS élünk, ezért a saját testünkre IS józan ésszel vigyázunk, és tudatosan gondozzuk magunk számára, hogy jól érezzük magunkat benne.

Ugyan így a területünknél is elsődlegesen fontos, hogyan bánunk vele, hogyan gazdálkodunk rajta, hogyan mérgezzük, használjuk, vagy kihasználjuk, vagy mennyire ismerjük, szeretjük, tiszteljük, és érezzük, hogy mikor mire van szüksége.

Az sem mindegy ki milyen tudati nézőponttal fordul a területéhez, vagy a testéhez.

pl. a testnél, aki kihelyezi magából a felelősségét a saját teste felett, az orvoshoz fog menni, és kívülről várja a megoldást, hogy valaki adjon neki egy vegyszert , hogy ő jobban legyen. Vagyis mérgekkel kezeli kívülről a testét, másnak átadva a hatalmat, a VEZETÉST a saját teste felett.

Ugyan így pl:

a testünk, mint FÖLD terület, amin élünk, ahol az életterünk van:

ha kémiai, szervetlen növényvédő szerekkel védjük a kártevők ellen, műtrágyával tápláljuk vissza, ugyan azt jelenti ez a fajta gondoskodás/gondolkodás, mint ahogy az emberi testünkről is gondoskodunk/gondolkodunk.

A növényvédő szer ugyan az a földünknek, mint az orvostól kapott gyógyszer-vegyszer a testünknek.

A mesterséges, szintetikus élelmiszerek, vagy a személyiségből kedvelt, vagy megszokásból ismert táplálkozási formák ugyan az a testünknek, mint a műtrágya a földünknek. 
 

Ez már eleve első körben mutatja, hogy ki milyen Élet- VEZETÉSI Tudatszinten van. 


Ha saját teste és a földterület életvezetése tekintetében szervetlenül , magából kihelyezve a saját hatalmát gondolkodik magáról, az nem fog tudni ennél tágabb rendszerekben sem máshogy gondolkodni, hiszen minden belőlünk indul ki.

Ugyan ez a gondolkodásmód fog végig futni az egész rendszerén, és mindent ebből a tudati meghatározottságból tud csak szemlélni.

 

Tehát vigyük tovább:

Mi van egyel kitágultabb VEZETÉSI szinten

z ilyen tudati meghatározottságú emberek esetében, mondjuk a

területen együtt élő közösség vezetését, gondozását, táplálását

hogyan fogja elképzelni?

 

Ugyan így külső, szervetlen alapon fogja átadni a VEZETÉST, az irányítást, egy rajta kívül álló, tőle nagyobbnak érzékelt HATALOMNAK,

aki ugyan úgy szervetlen betáplálással fogja a közös testünk, mint települési egység gondjait megoldani.

 

Mi a szervetlen betáplálás ezen a szinten?

pl a PÉNZ.

 

A Pénz mint kívülről várt megoldási szer a saját megoldandó település testünk gondjaira, ugyan az mint a testünknek a szervetlen gyógyszer, vagy a földünknek a szervetlen műtrágya, a pénz ugyan az a szervetlen betáplálás.

Amikor azt gondoljuk, azt hisszük, hogy a szervetlen gyógyszer megoldja a beteg testünk problémáit, a szervetlen műtrágya megoldja a beteg , kiéheztetett, kizsigerelt földünk visszatáplálását, ugyan így gondolja, hogy majd a pénz fogja orvosolni a terület gondjainak megoldását.

 

Mit adunk el ezért cserébe, és kinek?

 

1.Mint ahogy a TESTI SZINTEN adod át a HATALMADAT magad felett egy külső, idegen embernek, orvosnak, hogy majd ő jobban tudja neked mire van szükséged, ezért te cserében ELTARTOD Őt magadból, fizeted őt, hogy ő létezhessen számodra,

2. úgy adjuk át a HATALMAT a FÖLDTERÜLETÜNK felett , hogy egy külső vegyszer és szervetlen anyag táplálás fogja orvosolni a földünk gondjait, ezért cserébe ELTARTOD magadból azokat, akik neked ezt a megoldási módot találták ki, és fizeted őket azért, hogy ezt létrehozzák neked, 
majd eladják neked,

3. s ugyan így adjuk át a HATALMAT magunk felett mint KÖZÖS-TEST TERÜLETI-EGYSÉG= TELEPÜLÉS,
hogy egy külső , felettünk álló valami HATALMI szerv fogja helyettünk eldönteni, hogy nekünk itt helyben mi a jó, mit hogyan tegyünk,

és ezért cserébe elfogjuk TARTANI ŐKET, hogy aztán abból amit

1.MI ADTUNK ODA MAGUNKBÓL, amiből

2.MI TARTJUK EL ŐKET, abból majd ők eldöntik

3.MI MIKOR MENNYIT és HOGYAN KAPHATUNK vissza,

hogyan táplálhatunk vissza magunknak a saját területünknek.

Vidd tovább, mekkora gigantikus,magadból kihelyezett struktúrákat tartasz fent, ha így körről körre végig nézed, mit tartasz Te fent egy-egy emberi testen keresztül, és egyre nagyobb egységekben összeadódott közös-testekként,

és hány felé van kihelyezve a hatalmad magadból,

akiket ELTARTASZ MAGADBÓL,

majd ők , akiket Te tartsz el,

neked feltételekhez kötötten csepegtetnek vissza abból,

amit TE ADTÁL ODA MAGADBÓL,

hogy magukat fenntartsák belőled,

és még ennél sokkal többet,

ami felett helyetted gazdálkodnak,

és helyetted döntik el, hogy mennyi jöhet a sajátodból számodra vissza.

Ennek a legvége kifordultságban és egyre nagyobb, és egyre nagyobb kifordult egységekben, amikor egyre távolibb, egyre nagyobb egységeket tartunk el magunkból, már rég nem tudva arról, hogy azokat is mi tartjuk el,

mert annyi rétegben nem látszik, hogy hogyan élősködik valójában belőled, szépen becsomagolt csürcsavar trükkökkel jól elfedve előled, már rég elvesztél benne, már rég nem látod át.. ,

és tartod az egészet, és neked már semmid sincs, és azt hiszed azoknak van, akiket magadból tartasz..

 

Ha van kedvetek futtassátok át magatokon ezt a folyamatot.

 

A vége, amikor ezt szépen visszabontjuk, akibe/amikbe kihelyeztük a hatalmunkat magunk felett, és akiket magukból tartunk fent,

majd rájöhetünk, hogy jé,

mennyi erőforrásunk van? , jé,

ez mind a mienk?, és jé

mi vagyunk!,

viszont "ők", és "azok" nélkülünk nincsenek!

Tehát megfordul a képlet.

Magyarul Vedd Vissza a Vezetésed és a Hatalmat mag-AD felett, (vagyis a magadból adhatód felett, és első körben adj belőle magadnak, majd a többleted oszd meg magadból máskokkal)

ez valójában a gyermeki éntudat felnövése, a valós felelősségteljes felnőtté válás.

 
Majd az egyre többen felnőtté váltak újra kapcsolódása már,

-nem kihelyezett, kifordított, feje tetejére állított hatalmi struktúrát képez,-hanem

mellérendelő,

együttműködő, belső,

valós értékeken, és belső,

valós források összeadódó megosztásán alapuló struktúrát.

.

Piramis kifordult hierarchikus struktúra helyett magközponti tengelyű kör -egység.

Ez a KÖR-ŐS-zTs-ÉG..(Vagyis a Valós Kereszténység )

 

Javaslom itt nézd meg a kifordult piramis struktúra videónkat, és esetleg a Mag-központi teremtés SzívTér teremtés videónkat, hogy jobban értsd a szervetlen (piramis) és szerves (magközponti), két struktúra közötti különbséget.

A kérdés most a jelenlegi evolúciónkban, hogy ezt a két ellentétes irányba haladó teremtési struktúrát, és azok tapasztalását, vívmányait, értékeit hogyan egyesítsük, ötvözzük abban a formában, hogy elsődlegesen a természetet és a természetes élőhelyünket, mint létezésünk táptalaj alapjait figyelembe véve a Mindenkinek legjobb Életet  támogató irányba haladhassunk.

Az eddigi szervetlen struktúránkból kivonjuk az értékeket, ami életet támogatóan hasznos és így tovább vihető, és elvetjük , lebontjuk, elhagyjuk azokat az eddigi vívmányainkat, amik nem az élettel összeegyeztethető irányba haladnának tovább.

Megkülönböztetés képessége tanulása fázis.

Életbe vagy a Halálba fizetsz be?

 

 

 

 

 


 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


Webáruház belépés

Regisztráció Jelszókérés

Kategóriák


Facebook

LevelezőlistaStatisztika

Online: 2
Összes: 435836
Hónap: 3073
Nap: 94